melanders TÄBY

IMG_6166.jpg
 

Tillgänglighet
Året runt

Lokaler
1 Saluhall med bar (upptill 200 pers.)
Matsal (ca 120 personer)

Typ av event
Bufféer
AW-mingel
Större grupper
Företag
Catering
Hemma hos/mottagningar

mat
Fisk & Skaldjur
Dagens lunch
Husmanskost veckomeny
Sushi & poké bowls
Rotisserie
Brunch

Möjligheter

utrustning
Högtalare
Mikrofon
Annat utrustning möjligt att ordna efter önskemål

prisexempel
Buffé från 295:- (catering)
Menyer från 450:-

Festvåningsmeny
Meny

Hemsida
www.melanders.se

Melanders Täby

Täby Centrum invigdes 1968 och är Nordens näst största köpcentrum. Den 29 augusti var det premiär för den största satsningen hittills i Melanders gastronomiska historia. Vid entrén till nya södra utbyggnaden, på 1100 kvadratmeter, samsas alla våra restauranger, Melanders Brasserie, Tysta Mari och Rotisseriet, med fisk- och skaldjursdiskar, kött- och viltdisk, ostbutik, ett eget bageri, mejeri, frukt och grönt och en champagnebar.

Tanken är, bortsett från att du ska kunna handla allt du behöver på ett och samma ställe, att följa kunden hela vägen. Istället för att du ska behöva gå från disk till disk kan du strosa runt och plocka åt dig ett knippe morrötter här, välja ut en hjortfilé där, provsmaka ett bröd, hitta perfekta laxfilén och få tips om vilken sås som passar bäst till middagen. Blir det för mycket att tänka på kan du alltid ta igen dig med ett glas champagne i baren medan du funderar på om du ska slå till på lite skaldjur också.

Det populära brasseriekonceptet i matsalen bjuder på klassiska svenska och franska rätter som rimmad lax med dillstuvad potatis och Moule frites. Utöver den varma maten finns förstås i sann Melanders-anda ett gediget utbud av skaldjur. Till brasseriet är man välkommen från tidig lunch till sen middag.

 
 

VIDEO FRÅN dalagatan

 

MER BILDER FRÅN dalagatan