Melanders SÖDERHALLRNA

MEL2018SH-408.jpg
 

Tillgänglighet
Höst, vinter & vår

Lokaler
1 Stor lokal (20-120 personer)
1 Saluhall (200-1000 personer)

Typ av event
Fest/event, AW-mingel, Företagsevent,
Större grupper, Större sällskap, Representation

Mat
Fisk & Skaldjur
Husmanskost

utrustning
Högtalarsystem

möjlighet
Möjlighet att hyra hela hallen

Prisexempel
Festvåningsmeny från 485:-

Festvåningsmeny
 

Hemsida
www.melanders.se

söderhallarna  

Söderhallarna har kommit att bli lite av ett restaurangmecka på Södermalm. Här delar många delikatessbutiker yta med ett gäng restauranger, som har slagit rot i den myllrande saluhallen. Bland dessa hittar man till exempel Melanders Fisk, som har blivit en klar favorit bland matkännarna.

Här kan du sitta ned och äta en matbit i restaurangen, dricka ett gott glas i vinbaren eller köpa med dig läckerheter hem från Melanders välrenommerade delikatessbutik. Inomhus finns rum för cirka 200 gäster och under sommarhalvåret kan du även välja att avnjuta din måltid på uteserveringen, mitt bland Medborgarplatsens vimmel.

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har Melanders främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. 

Men vårt gebit handlar inte bara om råvaror, de flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om. 

 
 

VIDEO FRÅN söderhallarna

 

MER BILDER FRÅN söderhallarna