ostermalmshallen.jpg
 

Tillgänglighet
Året runt

Typ av event
Catering till: Bröllop, Konferens,
Fester/ Event, Privata middagar/
Större sällskap

Mat
Fisk & Skaldjur
Färdiglagade rätter
Småplock
Bufféer

Möjligheter
Catering & bufféer
Ostronskola
Personal, leverans, porslin, glas
m.m (pris vid förfrågan)

Prisexempel
Buffé från 265:-

Catering & Bufféer
 

Hemsida
www.melanders.se

ÖSTERMALMSHALLEN 

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har vår främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. 

Men vårt gebit handlar inte bara om råvaror. Kanske blir man lite mer passionerad när man jobbar inom en bransch som är utelämnad till väder, vind och moder naturs nycker. De flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om. 

Vi har en långvariga kärleksrelation till råvaror av yppersta kvalitet – oavsett om det handlar om kött, fisk, ostar eller frukt och grönt. Detta genomsyrar även vår cateringverksamhet där vi tror på att leverera fantastiska rätter gjorda på råvaror av högsta kvalitet. 

Det som en gång i tiden började med två passionerade bröder och en liten fiskdisk i Östermalmshallen har idag vuxit till ett delikatessimperium med restauranger, butiker och catering över hela Stockholm. 

 
 

VIDEO FRÅN ÖSTERMALMSHALLEN

 

MER BILDER FRÅN ÖSTERMALMSHALLEN