melanders Hötorgshallen

 

MEL2018HH-8293.jpg
 

Tillgänglighet
Mån - tors efter 20:00
Fredag efter 21:00
Lördagar efter 18:00
Söndagar hela dagen

Lokaler
1 Bar (8 sittplatser)
1 Saluhall ( personer)

Typ av event
Events / Fester, AW & mingel,
Privata sällskap, Större grupper

mat
Fisk & Skaldjur
Snittar
Catering & bufféer

Möjligheter
Catering & bufféer
Kräftskivor
Provningar
Mingelevent till exempelvis filmpremiärer
Utbildningar fisk & skaldjur
Ostronskola

Utrustning
Enklare musikutrustning

prisexempel
Bufféer från 265:-

Catering & Bufféer
 

Hemsida
www.melanders.se

Hötorgshallen  

Hötorgshallen är hela världens saluhall. Här är utbudet av både varor och kunder härligt mångskiftande. Mitt i denna internationella atmosfär finns Melanders med disken fylld av delikatesser, alltifrån fisk och skaldjur till goda tillbehör och egentillverkade såser.

I vår skaldjursbar serveras det skaldjurstallrikar, rimmad lax, ostron och annat smått och gott tillsammans med ett glas kall champagne för den som vill lyxa till det. Här finns även en hel avdelning med frysta skaldjur och sushitillbehör på lösvikt.

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har Melanders främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. 

Men vårt gebit handlar inte bara om råvaror, de flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om. 

 
 

VIDEO FRÅN Hötorgshallen

 

MER BILDER FRÅN Hötorgshallen