Startbild2.jpg
 

Tillgänglighet
Året runt (stängt midsommar, v.1 & v.5)

Lokaler
1 Mindre rum (max 12 personer)
1 Matsal (max 120 personer)
Uteservering (ca 100 sittande)

Typ av event
Bröllop, Konferens, AW-mingel
Festvåning, Privata Sällskap, Julbord,
Catering

mat
Á la carte
Buffé
Lunch

Möjligheter
Catering, hemma hos matlagning

utrustning
Enklare musikutrustning
Högtalare
Mikrofon
Projektor

Prisexempel
Festvåningsmeny från 435:-

Festvåningsmeny
Meny

Hemsida
www.doddsbrasserie.se

Dodd´s Brasserie

Nisse Molinder – även kallad ”Stockholms fiskkung” – är en av Sveriges mest framstående kockar som tillsammans med sin bror Erik driver ett stort antal namnkunniga restauranger i Stockholm. Dodd´s Brasserie är det senaste tillskottet i brödernas krogimperium, en satsning som ligger Nisse extra varmt om hjärtat. Både för att han är en hängiven golfare och för att den moderna husmanskosten är en stor passion. Ambitionen är att skapa en levande krog med högklassig mat som har öppet året runt och kan erbjuda något för alla. De natursköna omgivningarna gör krogen värd resan och erbjuder ett fantastiskt läge för en fest eller ett evenemang. 

Det är därför man har tagit in det tunga artilleriet i både kök och matsal. Det starka köks-teamet leds av köksmästaren Daniel Fredriksson som har lång erfarenhet från stjärnkorgar runtom i Europa och brinner för vällagad husmanskost och råvaror av yppersta kvalitet. I matsalen frontar den rutinerade restaurangchefen Julia Toma som har många års erfarenhet och dessutom är ett välbekant ansikte på klubben då hon har jobbat där i flera år.

Våra duktiga kockar kan självklart ordna catering men vi kan även erbjuda hemma hos koncept. Då kommer vi hem till er med allting färdigt och lagar en fantastisk måltid i bekvämligheten av ditt egna hem. 

 
 

VIDEO FRÅN Dodd´s

 

MER BILDER FRÅN Dodd´s