melanders ALVIK

IMG_6166.jpg
 

Tillgänglighet
Året runt, ej söndagar

Lokaler
1 Matsal (max 80 personer)
1 Bar (max 60 personer)
1 Butik

Typ av event
Fest/ Event, Större grupper, 
AW-mingel, Representation,
Privata sällskap

mat
Fisk & Skaldjur
Svenskt/Franskt
Dagens lunch

Möjligheter
Ostronskola
Privat middag i butik

utrustning
Enklare musikutrustning
Högtalarsystem

prisexempel
Tre-rättersmeny från 395:-

Festvåningsmeny
Meny

Hemsida
www.melanders.se

Melanders Dalagatan  

Alldeles intill Vasaparken finner du Melanders Butik & Brasserie som, precis som namnet antyder, både är en butik och en restaurang. En folklig kvarterskrog där du kan njuta av en härlig middag eller dagens lunch i äkta fransk brasseriemiljö och samtidigt känna dig som hemma.

Butiken erbjuder ett stort utbud av färsk fisk, skaldjur, utvalda ostar, nybakat bröd, goda olivoljor och många färdiglagade rätter. Delikatessdisken förvandlas enkelt till en skaldjurs- och ostronbar och i vår rymliga bar serveras väl utvalda viner, drinkar och trevliga tilltugg.  

Ända sedan den första Melanders-butiken öppnade 1961 i Östermalms Saluhall har Melanders främsta drivkraft varit att erbjuda de absolut finaste råvaror naturen kan uppbringa. Melanders är till exempel sedan många år tillbaka garanterade ”sista halningen” vilket innebär att vi får den fångst som har tagits upp sist och därmed är den allra färskaste. 

Men vårt gebit handlar inte bara om råvaror, de flesta av våra erfarna och dedikerade medarbetare har koll på alltifrån hur man kokar en skaldjursfond från grunden till hur man filear en plattfisk och väljer vin till rådjurssadeln. Och de delar mer än gärna med sig av den kunskapen. Med över ett halvt sekels tradition i ryggen törs vi påstå att vi vet vad vi pratar om. 

 
 

VIDEO FRÅN dalagatan

 

MER BILDER FRÅN dalagatan