MEL2018ABB-193.jpg
 

Tillgänglighet
Året runt

Lokaler
1 Matsal / Restaurang (40-90 personer)
1 Ponton (70-350 personer)

Typ av event
Bröllop, Konferens,
Festvåning, Privata sällskap,
Representation, Julbord,
AW-mingel, Större grupper

MAT
Surf & Turf
Dagens lunch

utrustning
Musikutrustning
Högtalare
Mikrofon
Mixerbord
P-A system
Kajplats

Prisexempel
Festvåningsmeny från 595:-

Festvåningsmeny
Meny

Hemsida
www.angbatsbryggan.se

ÅNGBÅTSBRYGGAN  

Ångbåtsbryggan är byggd på en pråm från andra världskriget som ligger förtöjd vid Stockholms flottaste kajkant. Sommar som vinter kan man förutom utsökt mat och dryck, njuta av den hänförande utsikten över Skeppsholmen och Blasieholmen tack vare det unika läget ute på vattnet, mitt på Strandvägen. Till Ångbåtsbryggan är man välkommen oavsett om man vill kasta ett öga på de historiska fartygen över ett glas champagne eller avnjuta en trerätters i restaurangen. 

Vår, sommar och tidig höst håller vi vår yttre ponton öppen där man kan njuta av havsluft, sol, drinkar, skaldjur, äkta bubblor och gott sällskap. Under de varmare månaderna anordnar vi en mängd olika evenemang. Under den kallare årstiden är Ångbåtsbryggan en varm fristad som, förutom förstklassig mat, erbjuder lugn och ro trots det citynära läget.

Både musei- och restaurangdelen är utformade så att besökaren ska kunna komma så nära båtarna som möjligt för att se dem i sin helhet. Museet är gratis och är öppet året runt, från det att restaurangen slår upp grindarna tills dess att den stänger på kvällen.

 
 

VIDEO FRÅN ÅNGBÅTSBRYGGAN

 

MER BILDER FRÅN ÅNGBÅTSBRYGGAN